Baanvinders gezocht

Deel je succes en maak kans op een gratis loopbaantraject                                 voor jezelf of je vriend(in)

Nieuwe baan Heb jij onlangs eenSucces bij het vinden van een baan nieuwe baan gevonden? Gefeliciteerd! Een baan vinden op de huidige arbeidsmarkt is in vele sectoren een hele prestatie en dat wordt nog eens benadrukt in het rapport van onderzoeksbureau Berenschot over de tegenstellingen op de arbeidsmarkt. Werk je in de techniek, ICT of ben je financieel specialist, dan zit je aan de goede kant van het spectrum. Dat wil zeggen als werkzoekende, want werkgevers kampen hier met een overschot aan vacatures. In de meeste andere sectoren sta je met veel collega-gegadigden in de rij voor een en dezelfde vacature. Voor werkgevers een hele klus om uit de enorme hoeveelheid reacties de juiste kandidaat te selecteren.

Selectie Op zoek naar tools om het kaf van het koren te scheiden grijpt men naar steeds verder gaande normen. Bijvoorbeeld een werkgever die kandidaten voor een traineeship vroeg om naast hun studieresultaten in het vervolgonderwijs ook hun laatste drie middelbare schoolrapporten mee te nemen. Zesjesklanten waren uiteraard niet ambitieus genoeg en vielen af. Pech gehad dus als je nog aan het puberen was en je nu uit je voegen barst van ambitie.

Succesverhaal Hoe onderscheid je je nu temidden van alle concurrentie? Genoeg sollicitatietips op internet maar dat is dan ook niet waar we naar op zoek zijn. Welk verhaal ken jij over een succesvolle en misschien wel onorthodoxe aanpak bij het verwerven van een baan? Heb je iets geks of origineels verzonnen of ben je heel doortastend en vasthoudend geweest? Wat heeft voor jou gewerkt en je die baan bezorgd? Vertel het ons en inspireer andere toekomstige baanvinders met je verhaal op het blog dat we daar speciaal voor gaan inrichten. Als je je verhaal instuurt, maak je kans op een gratis loopbaantraject voor jezelf en of een vriend(in).

Klik hier voor meer informatie over de actie.

Getagd met , , , ,
Geplaatst in loopbaan, Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*